Rejyonal Anestezi Derneği Web Sitesi

Üye Sayısının Arttırılması Hakkında


  • 25 Ocak 2018 Perşembe

Rejyonal anestezi ile ilgilenen değerli meslektaşlarım,

Rejyonal Anestezi Derneği olarak Derneğimizin ve ESRA (Avrupa Rejyonal Anestezi Derneği) üye sayımızın artırılması konusunda desteğinizi beklemekteyiz.

Ülkemizde rejyonal anestezi ile ilgilenen bir çok anezteziyolog olmasına rağmen sadece 40 üye ile ESRA da Türkiye’yi temsil etmekteyiz. ESRA üyeliklerinin 30 kişinin altına düşmesi halinde Türkiye konsülünün oy hakkı alınmaktadır. 100 kişinin üzerinde olması halinde ise şu an 1 oy hakkımız 2 ye çıkmaktadır.

ESRA bünyesinde tüm Avrupa kentlerinde aynı anda yapılacak ‘’ESRA day ‘’ bünyesinde ülkemizde de 3 ayrı kentimizde ( Ankara, Manisa, Kocaeli) eğitimler yapılacaktır : 27 Ocak Cumartesi 2018. Eğitim uygulanacak merkezlerin tam adresleri her şehirde belirlenecektir ve ilan edilecektir. Bu etkinliğin tanıtımı ekte gönderilmiştir.

Bu eğitimler periferik bloklar ve obstetrik ve klinik ultrason uygulama alanında olacaktır. Program ekte gönderilmektedir.. Eğtimlere katılım için 2018 yılı için ESRA üyesi olmak ve sonradan bildirilecek çok az bir ücret talep edilecektir (100TL= kahve molaları ve canlı model için kullanılmak üzere ).

Bu eğitimlerin interaktif olması güncel bilgilerin yenilenmesi için çok yararlı olacaktır. Tüm meslektaşlarımızı ve hocalarımızı deneyimlerini aktarmak ve interaktif olarak konuşmak için bu eğitimlere bekliyoruz. Ülkemizin Avrupa ‘da temsili için desteğinize ve katılımlarınıza ihtiyacımız var. Şimdiden ilginize ve katılımlarınıza teşekkür ederim.

Saygılarımla

Prof. Dr. Fatma Sarıcaoğlu
RAD Genel Sekreteri
ESRA Türkiye Konsülü.